Skip to content

Kinderdagverblijf De Kunstenmakers is een onderdeel van kindcentrum De Kunstenmakers. Het lentefeest, de Halloweenoptocht, Sinterklaas, Kerstmis en Pasen vieren we met alle kinderen in het kindcentrum. De dagelijkse verzorging van uw kind vindt plaats in een groep met leeftijdsgenoten. Op die manier creƫren we een veilige en sfeervolle dagelijkse omgeving.

Ontwikkelen door stimuleren

Wij stimuleren kinderen door uit te gaan van mogelijkheden. Dit doen we door uitdagend spelmateriaal aan te bieden om de fijne en grove motoriek te stimuleren. Spelenderwijs ontwikkelen we de taalontwikkeling door voorwerpen, handelingen en begrippen te benoemen. We zingen liedjes en lezen voor. Onze voorleescoƶrdinator zorgt voor interessante en leuke boeken.

De sfeer en inrichting van kinderdagverblijf De Kunstenmakers

Als u ons gebouw binnenkomt, voelt u direct de gezellige sfeer. De ruime hal nodigt kinderen meteen uit om te spelen of rustig wat te lezen. De groepsruimtes zijn ingedeeld in hoeken. Er is iedere vier weken een nieuw thema, met eigen materialen. Op meerdere plekken laten we het thema van het moment terugkomen. Buiten hebben we een natuurlijk aangelegd speelterrein. Dat plein is speciaal ontworpen om alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren. Uw kind kan onder andere met water en zand spelen of fietsen op aangelegde straatjes.

Erop uit!

We gaan er regelmatig op uit. Afhankelijk van het thema bezoeken we bijvoorbeeld een bakkerij, bloemenzaak, dierenwinkel of supermarkt. We maken uitstapjes naar verschillende speeltuinen in de buurt of naar het strand in onze eigen wijk.

Bereikbaarheid en samenwerking

Kinderdagverblijf De Kunstenmakers is prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is een metro- en bushalte op loopafstand. U kunt gratis parkeren voor de deur. We zitten in hetzelfde gebouw als basisschool Het Spectrum. Samen vormen we www.ikchetspectrum.nl. Wij werken ook samen met de basisscholen Het Tangram en Passe-Partout. Daarnaast werken we samen met de BijDeHand-locaties Toverkunst en Kleinkunst en met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtwerk, de bibliotheek, Logopedie en Kinderfysiotherapie Nesselande. Wij zijn er voor alle kinderen.

Meer informatie over ons kinderdag verblijf vindt u op: https://www.kov-bijdehand.nl/locatie/kinderdagverblijf-de-kunstenmakers/

Back To Top